Izvor: RTS, 17.Maj.2021, 13:22

Uhapšen mladić u Nišu, sumnja se da je nakon rasprave nožem povredio sugrađanina

Niška policija uhapsila je mladića iz tog grada zbog sumnje da je nakon rasprave nožem povredio dvadesetdvogodišnjeg sugrađanina.
Uhapšen je D. V. (1997) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, saopštio je MUP.
Sumnja se da je juče rano ujutru na ulici, nakon rasprave nožem, povredio dvadesetdvogodišnjeg sugrađanina.
Povređeni mladić zbrinut je u Kliničkom centru u Nišu.
Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je istog popodneva pronašla i uhapsila osumnjičenog.
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, D. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

24-godišnjak osumnjičen da je posle rasprave na ulici nožem povredio Nišliju

Izvor: JužneVesti.com, 17.Maj.2021

Zbog sumnje da je u nedelju rano ujutru, posle rasprave na ulici, potegao nož i povredio 22-godišnjeg Nišliju, uhapšen je 24-godišnji D. V. i sledi mu krivična prijava, saopštili su iz niške policije...Policija je istog popodneva kada se dogodio incident pronašla D. V. koji je osumnjičen da...

Nastavak na JužneVesti.com...

POVREĐENI MLADIĆ U NIŠU NA RESPIRATORU: Posle svađe u kolima nožem izbo drugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021

Policija je istog popodneva pronašla i uhapsila D.V. koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo teška telesna povreda...Niška policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, brzo je uhapsila D. V. (24) iz Niša zbog sumnje da je on juče rano ujutru na ulici, nakon rasprave nožem,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.