POVREĐENI MLADIĆ U NIŠU NA RESPIRATORU: Posle svađe u kolima nožem izbo drugara

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 14:11

POVREĐENI MLADIĆ U NIŠU NA RESPIRATORU: Posle svađe u kolima nožem izbo drugara

Policija je istog popodneva pronašla i uhapsila D.V. koji se sumnjiči da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Niška policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Nišu, brzo je uhapsila D. V. (24) iz Niša zbog sumnje da je on juče rano ujutru na ulici, nakon rasprave nožem, povredio S.S. (22) iz Niša.

Povređeni mladić zbrinut je u Kliničkom centru u Nišu.

- Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, D. V. je određeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu - saopštila je policija.

Kako se nezvanično saznaje, njih dvojica su bili te večeri zajedno ali su se posvađali.

- Oni se poznaju od ranije, bili su zajedno u automobilu pa su izašli kada su se posvađali. Ona je došlo do sukoba u kojem je D.V. potegao nož uži ubo S.S. u predelu levog bubrega - kaže izvor.

Povređeni S.S. je zadobio trojku povredu ali ona nije bila opasna po život u momentu nanošenja. Operisan iste noći u Kliničkom centru u Nišu gde se nalazi na respiratoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opljačkana prodavnica u Arilju - policija brzo ragovala

Izvor: B92, 17.Maj.2021

Arilje -- Policija je u Arilju, za samo jedan dan, rasvetlila razbojništvo i uhapsila D. R. (33) iz ovog grada zbog sumnje da je izvršio ovo krivično delo...Sumnja se da je u subotu, oko 22 sata, ušao u jednu trgovinsku radnju u Arilju i, preteći radnici, iz kase uzeo više od 32.000 dinara...Policija...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.