Udario scenaristu u toku snimanja? Čuveni glumac prvi put javno o incidentu

Izvor: B92, 22.Sep.2016, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario scenaristu u toku snimanja? Čuveni glumac prvi put javno o incidentu

Glumac i reditelj Tomas Gibson suspendovan je iz serije ”Zločinački umovi” (Criminal minds) posle, navodnog fizičkog okršaja sa scenaristom.

Kako su pisali mediji početkom avgusta ove godine, došlo je do svađe između Gibsona i scenariste Vrždila Vilijamsa, a potom i do fizičkog okršaja.

Glumac se posle skoro dva meseca oglasio povodom ove priče.

Imam utisak da sam na nečemu radio godinama da bih stekao dobru reputaciju, a onda je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za minut bilo uništeno”, kazao je televizijski veteran za ”Pipl” magazine.

Snimali smo scenu jedne večeri i prišao sam Vrždilu i kazao mu da je jedna linija teksta u kontradiktornosti sa prethodnom koju izgovaram. On je potom kazao – Žao mi je, ali tekst mora tako da ostane”, kazao je Tomas.

Frustrirani Gibson se potom vratio na snimanje i kazao ostalim zaposlenima na filmu šta mu je scenarista kazao.

Ušao je u sobu i krenuo je prema meni. Pošto me je zakačio, spotakao se na moju nogu. Da se nisam pomerio, udario bi pravo u mene. Razmenili smo par uvreda, zbog čega sam se izvinio sledećeg dana i to je bilo to. Snimili smo scenu i krenuo sam kući. Na sukob sam zaboravio dok sam do došao do svog doma”, objasnio je glumac.

Posle dve nedelje Gibson je suspendovan od strane produkcije uz objašnjenje da im više nisu potrebne njihove usluge.

Moj ponos i reputacija su narušeni, ali na kraju barem ću se sećati dobrog posla koji sam odradio sa ljudima. Potrebno mi je još prilika za dobar posao i da budem dobar momak”, zaključuje Gibson.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.