(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pokosio bivšu ženu nasred ulice, nije se NI OKRENUO - samo iz JEDNOG RAZLOGA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Pokosio bivšu ženu nasred ulice, nije se NI OKRENUO - samo iz JEDNOG RAZLOGA

Jeziv trenutak snimljen je u ruskom gradu Soročinsku, nedaleko od granice s Kazahstanom gde je jedan pobesneli otac teško povredio bivšu suprugu, sa kojom se bori oko starateljstva nad ćerkom.

Majka je ocu zabranila da je viđa, a on to nije mogao da podnese. Na snimku se vidi kako žena stoji nasred ulice i razgovara mobilnim.

Nekoliko sekundi kasnije prema njoj se velikom brzinom kreće automobil, ali ne usporava iako je vidi. Zabija se pravo u nju, a žena od siline >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << udarca leti nekoliko metara u vazduh.

Incident se dogodio u ponedeljak, 18. marta oko 14 časova, a žena je nakon toga sa teškim povredama završila u bolnici.

- Sve je u redu, živa sam, slomljena mi je noga, tresem se, svi organi su mi natečeni, i još puno toga - objavila je majka po imenu Anastasija.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.