Tuča pre utakmice u Nišu

Izvor: RTS, 18.Feb.2012, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča pre utakmice u Nišu

Jedna osoba povređen, a pet privedeno u incidentu pred košarkašku utakmicu u Nišu, u kojoj su se sastali beogradski Partizan i kragujevački Radnički, rekao načelnik Uprave MUP-a Srbije general Mladen Kuribak.

U incidentu pred košarkašku utakmicu u Nišu, u kojoj su se sastali beogradski Partizan i kragujevački Radnički, jedna osoba je povređen, oštećen je jedan automobile, a pet osoba je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << privedeno, rekao je načelnik Uprave MUP-a Srbije general Mladen Kuribak.

Kulibak je rekao Tanjugu da se incident dogodio uoči košarkaske utakmice koja je igrana u okviru turnira Kupa "Radivoja Koraća", a u njemu su učestvovali zabranjena grupa navijača Partizana i navijača Crvene Zvezde.

On je dodao da je u blizini mesta gde se dogodio incident razbijen jedan izlog, kao i da je, nakon tuče, neko iz grupe navijača naneo lakše povrede jednoj osobi.

Do narušavanja javnog reda i mira došlo je oko 14.30 sati u Prijezdinoj ulici. Istraga povodom ovog incidenta je u toku, rekao je Kuribak.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.