Srbi pretučeni na severu Kosova

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi pretučeni na severu Kosova

Dvojica Srba pretučena su danas na putu od Kosovske Mitrovice do etnički mešovitog naselja Suvi Do, a očevici tvrde da su napadači bili Albanci.

Incident se dogodio oko 14.30.

Prema rečima očevidaca, napadači su se dovezli crnim BMW-om, presreli automobil u kome su bili Petar Baltić i Ivan Pavlović i potom ih fizički napali.

Naneli su im povrede po glavi i telu, te su prevezeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u bolnicu u severnoj Kosovskoj Mitrovici.

Zamenik regionalnog direktora KPS-a za sever Kosova Ergin Medić potvrdio je za Betu da se incident dogodio i dodao da je rano da se govori o detaljima.

"Dva lica srpske nacionalnosti su povređena i njima se ukazuje lekarska pomoć posle čega ćemo od njih uzeti izjave", rekao je Medić i dodao da je policija na mestu gde se incident dogodio.

U selu Suvi Do žive i Srbi i Albanci, a naselje je udaljeno samo nekoliko kilometara od severne Kosovske Mitrovice.

(Beta)
Pogledaj vesti o: BMW,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbi pretučeni na severu Kosova

Izvor: Studio B, 11.Okt.2012

Dvojica Srba pretučena su danas na putu od Kosovske Mitrovice do etnički mešovitog naselja Suvi Do, a očevici tvrde da su napadači bili Albanci. ..Prema rečima očevidaca, napadači su se dovezli crnim BMW-om, presreli automobil u kome su bili Petar Baltić i Ivan Pavlović i potom ih fizički...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.