STRAVIČAN SUDAR! AUTO SE ZAKUCAO U AUTOBUS! Dvoje mrtvih i više od trideset povređenih

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 19:28

STRAVIČAN SUDAR! AUTO SE ZAKUCAO U AUTOBUS! Dvoje mrtvih i više od trideset povređenih

Dvojica putnika su stradala kada je automobil udario u autobus.

Još trideset i tri putnika je povređeno u ovom stravičnom incidentu koji se danas dogodio severozapadno od Pariza.

Iz policije su prvobitno saopštili da se autobus prevrnuo jer je želeo da izbegne automobil koji se kretao pogrešnom kolovoznom trakom, ali su iz tužilaštva saopštili da bi tačne okolnosti tek trebalo da budu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utvrđene.

Vozač automobila, star dvadeset i jednu godinu, odveden je na saslušanje.

Ministar saobraćaja Klement Bon koji je došao na lice mesta rekao je kako je prerano da bude siguran, ali da "postoje indicije da je sve zbog vožnje u alkoholisanom stanju".

- Ovo je definitivno podsetnik da svi budu oprezni i da se striktno pridržavaju pravila – naglasio je on podesećajući da svake godine na putevima u Francuskoj strada više od tri hiljade ljudi.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.