Izvor: Pančevac-online.com, 27.Jul.2023, 21:47

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U RAKOVICI: Sudarili se autobus i automobil POVREĐENI PREVEZENI U URGENTNI CENTAR

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 20.30 sati u Rakovici, kada su se sudarili automobil i autobus. Udes se dogodio kod Kapitol parka Rakovica. – Četvoro povređenih se prevoze u Urgentni centar – potvrdili su iz Hitne pomoći. Kako piše „Blic“, povređen je vozač automobila i troje putnika iz […] The post TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U RAKOVICI: Sudarili se autobus i automobil POVREĐENI PREVEZENI U URGENTNI CENTAR appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar autobusa i automobila u Rakovici, četiri osobe povređene

Izvor: Danas, 27.Jul.2023

Četiri osobe povređene su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 20.30 sati u Rakovici, kada su se sudarili automobil i autobus, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Danas...

OD SILINE UDARA KOMBI SE PREVRNUO! Na auto-putu Miloš Veliki dogodila se saobraćajna nezgoda

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Jul.2023, 09:01

Na auto-putu Miloš Veliki u smeru ka Beogradu tokom ranih jutarnjih sati došlo je saobraćajne nezgode kada je vozač kombija iz za sada neutvrđenih razloga izgubio kontrolu i sleteo sa puta. – Video sam samo prevrnut kombi, delovalo je kao da je udario u bankinu i da se od siline udara prevrnuo....

Nastavak na Pančevac-online.com...

OBOREN PEŠAK U SURČINU Muškarac (70) hitno prevezen u Urgentni centar na reanimaciju

Izvor: Blic, 28.Jul.2023

Muškarac star 70 godina teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 18.15 sati u Surčinu, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.