SKANDAL O KOME HRVATSKA BRUJI! Vojnik napao DEČAKA (14) drvenom letvom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Sep.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SKANDAL O KOME HRVATSKA BRUJI! Vojnik napao DEČAKA (14) drvenom letvom!

Novi incident Hrvata

Dečak star 14 godina pretučen je u Otočcu, a napao ga je pripadnik Vojske Hrvatske. Hrvatsko Ministarstvo odbrane (MORH) oštro je osudilo taj incident.

Prema informacijama nadležnih državnih tela, pripadnik Oružanih snaga RH je izvan radnog vremena i redovne službe učestvovao u incidentu u Otočcu, gde su maloletnoj osobi nanete telesne povrede, prenosi Index.hr.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Mediji pišu da je dečak povređen nakon što ga je napao 43-godišnjak, jer je s prijateljima sedeo u njegovom čamcu. Dečak se s prijateljima igrao na reci te su seli u čamac, nakon čega im je prišao muškarac i napao ih drvenom letvom.

MORH navodi da je sprovedeno kriminalističko istraživanje i da je protiv pripadnika Oružanih snaga podneta krivična prijava zbog osnovane sumnje da je naneo teške telesne povrede.

BONUS VIDEO: NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.