SIN ŠEFA MAFIJE UPUCAO SEBE U MEĐUNOŽJE: Kada je metak pogodio njegov testis, počeo je da plače (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Sep.2016, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SIN ŠEFA MAFIJE UPUCAO SEBE U MEĐUNOŽJE: Kada je metak pogodio njegov testis, počeo je da plače (FOTO)

Omar Čauk (25), sin šefa melburnške mafije Makura Čauka, uhapšen je zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, nakon što se slučajno upucao, pokušavajući da iz džepa u kom je držao pištolj, izvuče cigarete.

Kada je metak pogodio testis nesrećnog mladića, unezvereno je skinuo pantalone i počeo da plače pitajući da li će sada umreti.

Drugarica koja je prisustvovala incidentu odvezla ga je u bolnicu, gde mu je sanirana povreda. Omar je pušten na kućno lečenje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << a sutradan je uhapšen.

Omarov advokat rekao je na suđenju da Omar ima ograničene intelektualne sposobnosti, koje smanjuju i njegovu sposbnost moralnog rasuđivanja, a naredno ročište zakazano je za decembar.

Njegov otac Makur ubijen je pre 6 godina ispred porodične kuće u Bruklinu, dok je njegov stariji brat Muhamed stradao 2005.

Foto: Guliver/Getty Images/Getty Images

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail)


Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.