Pucnjava u kafani u Bošnjačkoj mahali u Kosovskoj Mitrovici: Priveden Srbin zbog ubistva

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2017, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pucnjava u kafani u Bošnjačkoj mahali u Kosovskoj Mitrovici: Priveden Srbin zbog ubistva

Muškarac bošnjačke nacionalnosti M. K. podlegao je večeras povredama u Kosovskoj Mitrovici, nakon pucnjave koja se dogodila u jednoj kafani u Bošnjačkoj mahali.

Priveden je muškarac srpske nacionalnosti, osumnjičen da je počinio ubistvo.

Motiv ubistva nije poznat, potvrđeno je za KoSSev u Kosovskoj policiji.

- Žrtva je podlegla povredama izazvanim vatrenim oružjem. Policija je nekoliko minuta nakon ovog incidenta sprovela operativni plan čelični >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << prsten i interventna jedinica Kosovske policije privela je jedno lice kao mogućeg glavnog osumnjičenog za slučaj ubistva - rekao je zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

Dodaje da su istražne radnje još uvek u toku, te da se sprovodi potraga za oružjem.

Foto: Tanjug/Boki

- Vrši se potraga za mogućim oružjem za koje se veruje da je bačeno. Čekamo ekipu sudske medicine, jer telo, u skladu sa procedurom - mora na obdukciju - ističe Hoti.

Motiv ubistva nije poznat:

- Radimo sa osumnjičenim kako bi došli do mogućeg motiva i razloga krivičnog dela.

Pre dva dana, podsetimo, u Kosovskoj Mitrovici zabeležen je, takođe, slučaj (mogućeg) ubistva, kada je pronađeno beživotno telo četrdesetosmogodišnjeg Srbina, S.V., u sobi Samačkog bloka u ovom gradu. Tada je kao glavno osumnjičena privedena jedna žena.

(Telegraf.rs/kossev.info)


Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u kafani u Bošnjačkoj mahali u Kosovskoj Mitrovici: Priveden Srbin zbog ubistva

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2017, 07:32

Motiv ubistva nije poznat..Muškarac bošnjačke nacionalnosti M. K. podlegao je večeras povredama u Kosovskoj Mitrovici, nakon pucnjave koja se dogodila u jednoj kafani u Bošnjačkoj mahali. Priveden je muškarac srpske nacionalnosti, osumnjičen da je počinio ubistvo..., potvrđeno je za KoSSev...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.