Privedeno 18 osoba, četiri povređene na večitom derbiju

Izvor: Sportski Žurnal, 26.Nov.2011, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeno 18 osoba, četiri povređene na večitom derbiju

Policija je, zbog remećanja javnog reda i mira na derbi utakmici Crvena zvezda – Parizan, privela 18 osoba, među kojima su tri maloletnika.
Među navijačima su četiri osobe povređene, a na severnoj i južnoj tribini uneto je dosta pirotehničkog materijala.
U MUP–u navode da igrači Partizana na kraju prvog poluvremena nisu mogli da odu u svalčionicu, jer je na tom delu terena bili dosta pirotehnike. 
Grupa navijača sa južne tribine stadiona Crvene zvezde počela je da gađa bakljama i stolicama, 45 minuta pred početak večitog derbija, grupu navijača na istočnoj tribini.
Žandarmerija je odmah intervenisala, pa je sprečeno dalje nasilje na tribinama.
Policija u Beogradu ima mnogo posla pred početak večitog derbija između Crvene zvezde i Partizana, a na stadionu je sat vremena pre početka derbija zabeležen manji incident.
Patrole policije i žandarmerije raspoređene su gusto po centru grada i na prilazima Zvezdinom stadionu. One zaustavljaju i legitimišu prolaznike, i pretresaju automobile.
Izveštač agencije Beta video je u tri navrata kako policija odvozi nekoliko osoba u marici, ali za sada nije poznato koliko je ljudi privedeno ili uhapšeno.
Gledaoci na ulazima su se u nekoliko navrata gurkali sa pripadnicima žandarmerije i uzvikivali su im pogrdne parole.






Pogledaj vesti o: Incident,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žandaremerija sprečila incident pre derbija

Izvor: Utakmica.rs, 26.Nov.2011

Grupa navijača sa južne tribine stadiona Crvene zvezde počela je da gađa bakljama i stolicama, 45 minuta pred početak večitog derbija, grupu navijača na istočnoj tribini. Žandarmerija je odmah intervenisala, pa je sprečeno dalje nasilje na...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

ŽANDARMERIJA SPREČILA INCIDENT UOČI VEČITOG DERBIJA

Izvor: Kurir, 26.Nov.2011

BEOGRAD - Grupa navijača sa južne tribine stadiona Crvene zvezde počela je da gađa bakljama i stolicama, 45 minuta pred početak večitog derbija, grupu navijača na istočnoj tribini...Žandarmerija je odmah intervenisala, pa je sprečeno dalje nasilje na tribinama...Inače patrole policije i žandarmerije...

Nastavak na Kurir...

Povređena četiri, privedeno 18 navijača

Izvor: S media, 26.Nov.2011

Policija je, zbog remećanja javnog reda i mira na derbi utakmici Crvena zvezda - Parizan, večeras privela 18 osoba, među kojima su tri maloletnika...Futožanin uhapšen jer je udario policajca na dužnosti..Identifikovani maloletnici za lažne dojave o bombi..Pljušte kazne za pljuvanje i bacanje...

Nastavak na S media...

Bilo povređenih na "večitom derbiju"

Izvor: Sportal.rs, 27.Nov.2011, 00:28

Tokom fudbalskog "večitog derbija" između Crvene zvezde i Partizana povređeno je 11 osoba, ali niko nije stradao u tuči i niko od njih nije u životnoj opasnosti.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.