Pozvana i policija: Sin Šarliz Teron imao napad besa u parku!

Izvor: Svet, 14.Nov.2014, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pozvana i policija: Sin Šarliz Teron imao napad besa u parku!

Porodični piknik Šarliz Teron, njenog dečka Šona Pena i sinčića Džeksona pretvorio se u neprijatan incident zbog kojeg je pozvana i policija, prenose svetski mediji.
Portal TMZ piše da je jedna prolaznica pozvala predstavnike zakona jer je dvogodišnji Džekson imao napad besa praćen strašnim vriscima u nacionalnom parku Vaskez Roks u Kaliforniji.
Žena je navodno počela da snima mališana i krenula da mu prilazi, ali joj je glumica rekla da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << drži podalje od njenog sina. Prolaznica je potom pozvala policiju jer se, kako je rekla, uplašila da se nešto loše desilo Džeksonu pošto je bio strašno uznemiren. Kada su policajci došli na lice mesta, ubrzo su zaključili da je sve u redu.
Nakon incidenta, dečak je delovao dobro, pošto je Šarliz viđena kako ga vodi u školu u Los Anđelesu kasnije tog dana.
Autor: Life Content
Foto: JLP
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.