Potukla se na Iglesijasovom koncertu: Uhapšena Jelena Krunić

Izvor: Svet, 12.Maj.2016, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potukla se na Iglesijasovom koncertu: Uhapšena Jelena Krunić

Jelena Krunić napravila je skandal na beogradskom koncertu Enrikea Iglesijasa!
Ona se tokom koncerta potukla s nepoznatom devojkom i razbila staklo u VIP loži, zbog čega je uhapšena, piše Kurir.
Go-go igračica je u Kombank arenu došla vidno pijana, a pred kraj večeri došlo je do incidenta između nje i još jedne devojke u VIP loži.
Posle kraće rasprave one su se potukle, a Krunićka je u jednom momentu razbila staklo debelo deset centimetara koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << razdvaja ložu od tribina.
Kako tvrde svedoci, Jelena je prva napala devojku, a do svađe je došlo najverovatnije zbog mesta u VIP loži. Besna Krunićka je devojku udarala gde je stigla, da bi na kraju razbila staklo.
Obezbeđenje je razdvojilo devojke, a kad je stigla patrola policije utvrđeno je da je Jelena izazvala incident i napravila materijalnu štetu, pa je privedena u stanicu policije u Novom Beogradu.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena!

Izvor: Mondo, 12.Maj.2016

Starleta je privedena nakon incidenta u VIP loži Kombank arene tokom koncerta Enrikea Iglesijasa...Go-go igračica Jelena Krunić je u Kombank arenu došla vidno pijana, a pred kraj večeri došlo je do incidenta između nje i još jedne devojke u VIP loži, gde je usled tuče napravljena velika materijalna...

Nastavak na Mondo...

POTUKLA SE U LOZI Jelena Krunic uhapsena na koncertu Enrikea Iglesijasa

Izvor: medio.rs, 12.Maj.2016

Starleta Jelena Krunić se pijana potukla s jednom devojkom i razbila staklo u VIP loži Arene..Jelena Krunić napravila je skandal na beogradskom koncertu Enrikea Iglesijasa kad je tokom tuče s nepoznatom devojkom razbila staklo u VIP loži, zbog čega je privedena...Go-go igračica je u Kombank arenu...

Nastavak na medio.rs...

UHAPŠENA JELENA KRUNIĆ: Razbila staklo i potukla se u VIP loži na koncertu Enrikea Iglesijasa!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Maj.2016

Jelena Krunić navodno je napravila još skandal. Kako piše Kurir, klaberka se navodno potukla s nepoznatom devojkom na koncertu Enrikea Iglesijasa u "Kombank areni", pri čemu je, navodno, razbila staklo u VIP lože, pri čemu je kasnije, navodno, privedena...- Jelena je prva napala devojku. Svađa...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.