Uhapšena!

Izvor: Mondo, 12.Maj.2016, 08:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena!

Starleta je privedena nakon incidenta u VIP loži Kombank arene tokom koncerta Enrikea Iglesijasa.

Go-go igračica Jelena Krunić je u Kombank arenu došla vidno pijana, a pred kraj večeri došlo je do incidenta između nje i još jedne devojke u VIP loži, gde je usled tuče napravljena velika materijalna šteta, piše "Kurir".

Nakon kraće rasprave, njih dve su se navodno potukle, a Jelena je u jednom trenutku razbila staklo debljine deset centimetara >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << koje razdvaja ložu od tribina.

"Jelena je prva napala devojku. Svađa je najverovatnije nastala zbog sedišta u VIP loži. Krunićka je bila toliko besna da je udarala devojku gde je stigla, da bi na kraju razbila veliko staklo. Nikome nije jasno kako je to uspela, pošto za to treba mnogo snage zbog debljine stakla", rekao je izvor za "Kurir".

Obezbeđenje je nakon toga razdvojilo devojke i pozvalo policiju, koja je onda Jelenu privela u policijsku stanicu na Novom Beogradu.

Oni koje nije odvela policija, na koncertu latino zavodnika su se proveli OVAKO.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.