Pokušaj ubistva u Kosovskoj Mitrovici, otac i sin povređeni

Izvor: Press, 06.Jun.2013, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj ubistva u Kosovskoj Mitrovici, otac i sin povređeni

Zamenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je Tanjugu da se incident dogodio u 16:40 u Kolašinskoj ulici i da su tom prilikom povređeni V.P. (45) i N.P. (21) a da je policija privela osumnjičene Ž.M. (59) i Z.M.(27).

Medić je precizirao da napad nije etnički motivisan, da se radi o kosovskim Srbima a da su motiv najverovatnije narušeni rodbinski odnosi između dve porodice.

Upravnica bolnice u Kosovskoj Mitrovici dr Danica Radomirović >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << izjavila je Tanjugu da povređeni nisu u životnoj opasnosti i da su hospitalizovani u mitrovičkoj bolnici.

Kosovska policija je ovaj slučaj okarakterisala kao pokušaj ubistva.

Na severu Kosova ovo je drugi ozbiljniji incident u poslednjih nekoliko dana. U Leposaviću je u ponedeljak zbog svađe oko mesta za kiosk jedna osoba izgubila život a još dva lica su povređena u tuči koja je prethodila ubistvu.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Kosovska Mitrovica: Otac i sin izbodeni nožem

Izvor: BanjalukaLive.com, 06.Jun.2013

Dva muškarca, otac i sin izbodeni su nožem u četvrtak u incidentu u sjevernom dijelu Kosovske Mitrovice, a kosovska policija je privela osumnjičene za taj napad za koji je navela da nije etnički motivisan. Zamjenik regionalnog direktora kosovske policije Ergin Medić izjavio je Tanjugu da se incident...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.