PRIGOŽIN OBORIO RUSKI AVION? Situacija u Rusiji ne jenjava (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jun.2023, 08:15

PRIGOŽIN OBORIO RUSKI AVION? Situacija u Rusiji ne jenjava (FOTO)

On je na Telegramu objavio da je "avion otvorio vatru na konvoj civila", ali nije otkrio detalje ovog navodnog incidenta.

Jevgenij Prigožin, šef grupe Vagner, tvrdi da su njegove snage oborile jedan avion ruske armije.

On je na Telegramu objavio da je "avion otvorio vatru na konvoj civila", ali nije otkrio detalje ovog navodnog incidenta.

Podsetimo, Prigožin je ranije rekao da su njegove trupe ušle u ruski grad Rostov na Donu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << posle optužbi da su ruske snage bombardovale i ubile njegove plaćenike.

Verifikovan Tviter nalog koji prenosi vesti sa ukrajinskog fronta navodi da su Vagner snage navodno oborile i ruski vojni transportni avion iznad Voronježa.

BREAKING Wagner MPC shot down russian AN-76 military transport aircraft over the Voronezh region russia.#Prigozhin #RussiaIsCollapsing pic.twitter.com/K56z33ZqC3

— Ukraine Front Lines (@EuromaidanPR) June 24, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šef Vagnera kaže da su ušli u komandu ruske vojske u Rostovu na Donu i da kontrolišu vojne lokacije

Izvor: Danas, 24.Jun.2023

Šef paravojne grupe Vagner Jevgenij Prigožin, koji je pozvao na oružanu pobunu i svrgavanje ruskog ministra odbrane Sergeja Šojgua, potvrdio je danas da su on i njegove trupe ušle u komandu ruske vojske u gradu Rostov na Donu, ključnom centru za ruski napad na Ukrajinu, i da je preuzeo vojne lokacije...

Nastavak na Danas...

Prigožin tvrdi da su njegove trupe zauzele Rostov na Donu bez ispaljenog metka

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Jun.2023

Šef paravojne grupe Vagner Jevgenij Prigožin tvrdi da su njegove trupe ušle u južni ruski grad Rostov na Donu bez ijednog ispaljenog metka i kaže da niko nije ubijen tokom, kako on naziva, "marša pravde".

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.