ON JE REKAO ĆALE, OVO JE ZA TEBE: Poznat je kao NASILNIK, demantovano da mu je otac umro zbog MANJKA RESPIRATORA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 10:46

ON JE REKAO "ĆALE, OVO JE ZA TEBE": Poznat je kao NASILNIK, demantovano da mu je otac umro zbog MANJKA RESPIRATORA

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je demantovao njegove navode.

Jedan od učesnika sinoćnjih protesta u Beogradu ispred Skupštine Srbije je bio i Petar Đurić, poznatiji kao Đufa iz Majdanpeka. Njegova izjava tokom sinoćnjih nereda "Ćale, ovo je za tebe" postala je viralna na društvenim mrežama, ali ono što malo ko zna je da ovaj mladić ima nasilničku istoriju.

Naime, on je 2013. godine bio glavni učesnik incidenta u Gimnaziji u Majdanpeku, kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazić gurajući mu srednji prst u usta i nazivao ga "k**vom". Sve to je snimio i postavio na društvene mreže.

Kako se tada pričalo, mladi Đurić je dolazio u školu samo da napravi neki problem.

Sinoć na demonstracijama on je izjavio za jednu televiziju da sve ovo radi "za ćaleta" koji je preminuo od koronavirusa u zemunskoj bolnici, jer kako mladić tvrdi "nije bilo respiratora".

Tim povodom se oglasio i ministar zdravlja Zlatibor Lončar koji je demantovao ove navode, ističući da je zemunska bolnica od prvog momenta ima više od 75 respiratora, ali da se ni u jednom trenutku nije koristilo više od 30.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ima nasilničku istoriju: Ko je mladić koji je stoji iza rečenice "Ćale, ovo je za tebe"

Izvor: Večernje novosti, 08.Jul.2020

Jedan od učesnika sinoćnjih protesta u Beogradu ispred Skupštine Srbije je bio i Petar Đurić, poznatiji kao Đufa iz Majdanpeka Jedan od učesnika sinoćnjih protesta u Beogradu ispred Skupštine Srbije je bio i Petar Đurić, poznatiji kao Đufa iz Majdanpeka. Njegova izjava...

Nastavak na Večernje novosti...

Ko se pojavio na jednom snimku sinoć? Mediji otkrili ko je "ćale ovo je za tebe"

Izvor: B92, 08.Jul.2020

Beograd -- Izjava jednog od učesnika sinićnjeg protesta u Beogradu "Ćale ovo je za tebe" proširila se društvenim mrežama. Mediji otkrivaju o kome je reč...Kako se navodi, reč je o Petru Đuriću, poznatijem kao Đufa iz Majdanpeka, koji je sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića iz Majdanpeka...Naime,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.