Ko se pojavio na jednom snimku sinoć? Mediji otkrili ko je ćale ovo je za tebe

Izvor: B92, 08.Jul.2020, 12:55

Ko se pojavio na jednom snimku sinoć? Mediji otkrili ko je "ćale ovo je za tebe"

Beograd -- Izjava jednog od učesnika sinićnjeg protesta u Beogradu "Ćale ovo je za tebe" proširila se društvenim mrežama. Mediji otkrivaju o kome je reč.

Kako se navodi, reč je o Petru Đuriću, poznatijem kao Đufa iz Majdanpeka, koji je sin pokojnog slikara Ljubiše Đurića iz Majdanpeka.

Naime, on je na demonstracijama izjavio da sve ovo radi "za ćaleta" koji je preminuo od koronavirusa u zemunskoj bolnici, jer kako mladić tvrdi "nije bilo respiratora". >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Na tu tvrdnju danas je reagovao i ministar Lončar koji je rekao da to nije tačno i da u Zemunskoj bolnici ima dovoljno respiratora.

Prema tvrdnjama medija, Đufa ima nasilničku istoriju jer je poznat kao "nasilnik iz Majdanpeka" koji je s drugarima maltretirao profesora istorije Nebojšu Bazića u Gimnaziji "Mile Arsenijević Bandera".

Đurić je neko vreme proveo u Americi gde je studirao i igrao košarku, ali ga u Majdanpeku pamte kao vrlo problematičnog.

Kurir je ranije pisao da je nekoliko nasilnika profesora istorije Nebojšu Bazića maltretiralo, mahalo mu srednjim prstom ispred lica i uglas mu govorilo: „Skini se, ku*vo, hajde d*omfuljo, bre“.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.