Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024, 10:27

Novosađanka koja je zatekla provalnika u svom autu: “Mi smo se tako lepo ispričali”

Novosađanka Marija Đurić je pre nekoliko dana doživela šok kada je usred bela dana, u centru Novog Sada, na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil.
Marija je odmah reagovala, te je snimila mladića, a njihov razgovor postao je viralan na društvenim mrežama, što je navelo voditelja Ognjena Amidžića koji je upravo Mariju ugostio u emisiji “Amidži šou”, koja je progovorila o ovom incidentu.
– Ja ustajem i krećem na posao kao i svakog jutra. Prilazim vozilu i vidim da neko sedi, preispitujem sebe da li je moj auto, vidim registarsku oznaku i shvatim da je moj auto. Ja sam izvadila telefon da snimim… U tom trenutku nisam razmišljala, bilo mi je fascinantno da neko u sedam ujutru, u...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.