Izvor: Blic, 27.Mar.2024, 01:11

ZATEKLA MLADIĆA KAKO JOJ KRADE AUTO, NJENA REAKCIJA ŠOKIRALA SRBIJU Marija otkrila detalje nesvakidašnjeg događaja: "Ja sam njemu oprostila" (VIDEO)

Pre nekoliko dana na društvenim mrežama pojavio se video koji je izazvao brojne reakcije. Naime, Novosađanka Marija Đurić postala je poznata javnosti kada je na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil, a njena smirenost iznenadila je celu Srbiju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Novosađanka koja je zatekla provalnika u svom autu: “Mi smo se tako lepo ispričali”

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2024

Novosađanka Marija Đurić je pre nekoliko dana doživela šok kada je usred bela dana, u centru Novog Sada, na delu uhvatila mladića koji je pokušao da joj ukrade automobil.. Marija je odmah reagovala, te je snimila mladića, a njihov razgovor postao je viralan na društvenim mrežama, što je navelo...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.