Novi incident u Klini

Izvor: RTS, 03.Nov.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi incident u Klini

Na Milovana Ribaća u selu Drsnik kod Kline, otvorena je rafalna paljba dok je bio u polju, izjavio je ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić.

Milovan Ribać nije povređen a slučaj je prijavljen policiji. Napad se dogodio juče popodne.

"Opština Klina je, kada su u pitanju incidenti u vezi sa Srbima, jedan od najosetljivijih dela Kosova. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija u kojoj čovek može da izgubi ono najvrednije, a to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je ljudski život. Odgovor na otvoreno pismo još nisam dobio, ali to ne znači da ću prestati sa borbom za povratak i povratnike, ne samo kroz institucije Kosova nego i putem međunarodnih institucija", naveo je Jevtić.
Pogledaj vesti o: Incident,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pucano na Srbina u okolini Kline

Izvor: B92, 03.Nov.2014

Na Kosovu se dogodio još jedan incident kada je u selu Drsnik u opštini Klina pucano na Milovana Ribaća dok je bio u polju...Kako se navodi u saopštenju Ministarstva za zajednice i povratak, incident se dogodio u nedelju, Ribać nije povređen, a ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić najoštrije...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.