Читај ми!

Novi incident u Klini

Na Milovana Ribaća u selu Drsnik kod Kline, otvorena je rafalna paljba dok je bio u polju, izjavio je ministar za zajednice i povratak u kosovskoj vladi Dalibor Jevtić.

Milovan Ribać nije povređen a slučaj je prijavljen policiji. Napad se dogodio juče popodne.

"Opština Klina je, kada su u pitanju incidenti u vezi sa Srbima, jedan od najosetljivijih dela Kosova. Samo pukom srećom izbegnuta je tragedija u kojoj čovek može da izgubi ono najvrednije, a to je ljudski život. Odgovor na otvoreno pismo još nisam dobio, ali to ne znači da ću prestati sa borbom za povratak i povratnike, ne samo kroz institucije Kosova nego i putem međunarodnih institucija", naveo je Jevtić.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić osudio je incident koji se dogodio u selu Drsnik.

Đurić je u izjavi novinarima podsetio da smo na Kosovu i Metohiji u prethodne dve, tri nedelje videli nekoliko desetina vrlo ozbiljnih incidenata i da smo u nedelju imali oružan incident i napad iz zasede na jednog čoveka koji je u polju obrađivao svoju zemlju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
15° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије