Nastavnik udario 13-godišnjeg dečaka: Učenik zadobio povrede glave

Izvor: B92, 23.Nov.2021, 18:53

Nastavnik udario 13-godišnjeg dečaka: Učenik zadobio povrede glave

U Osnovnoj školi "Slobodan Bajić Paja" u Pećincima dogodio se incident kada je nastavnik udario učenika, koji je zadobio povrede glave.

Kako prenosi RTS, pozivajući se na saznanja TV Srem, dete je zdravstveno zbrinuto, a protiv nastavnika je pokrenut disciplinski postupak i on je suspendovan s posla.

Prema saznanjima TV Srem, incident se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodio u prostorijama stručne službe, gde je nastavnik fizičkog vaspitanja udario 13-godišnjeg dečaka, koji je nakon toga pao, glavom udario o ivicu ormara i od toga zadobio povrede glave.

Direktorka škole Milijana Srdić potvrdila je da se desio incident sa elementima nasilja tokom koga je učenik predmetne nastave zadobio posekotinu na čelu od nastavnika fizičkog vaspitanja, prenosi RTS.

Ona je naglasila da je škola preduzela sve zakonom predviđene mere.

Kako se navodi, nastavnik fizičkog u školi radi manje od jedne decenije, a roditelji dečaka nisu želeli da se oglašavaju.

O svemu je obaveštena policija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.