Nastavnik udario učenika u OŠ Slobodan Bajić Paja u Pećincima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2021, 14:57

Nastavnik udario učenika u OŠ "Slobodan Bajić Paja" u Pećincima

U Osnovnoj školi “Slobodan Bajić Paja” u Pećincima dogodio se incident kada je nastavnik udario učenika koji je tada zadobio povrede u predelu glave. Dete je zdravstveno zbrinuto, a protiv nastavnika je pokrenut disciplinski postupak. Suspendovan je sa posla i o svemu je obaveštena policija, potvrđeno je Sremskoj televiziji.

Prema našim saznanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << incident se dogodio u prostorijama stručne službe, gde je nastavnik udario trinaestogodišnjeg dečaka koji je, nakon toga, pao, glavom udario o čošak ormara i tom prilikom zadobio povrede u predelu glave. U školi su potvrdili da se incident sa elementima nasilja dogodio.

„Povređeni dečak je zdravstveno zbrinut. Roditelji dečaka nisu želeli da se oglašavaju, iako ih je ekipa naše televizije u više navrata kontaktirala. Komšije, roditelji druge dece u Pećincima su čuli za incident i osuđuju nasilje“, rekla je direktorka škole Milijana Srdić.

Postavlja se pitanje šta je povod za nasilno ponašanje nastavnika.

Stručnjaci smatraju da tolerancija na nasilje, bilo ono verbalno ili fizičko, treba da bude nulta, da je u školi važno učenje i kontrola agresije u svakoj relaciji.

O školskom nasilju u Pećincima obavešteni su svi nadležni organi i očekuje se da će oni utvrditi okolnosti pod kojima se dogodio ovaj incident.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Školsko nasilje u Pećincima, nastavnik povredio učenika

Izvor: RTS, 23.Nov.2021

U Osnovnoj školi "Slobodan Bajić Paja" u Pećincima nastavnik je udario učenika, koji je nakon toga pao i zadobio povrede u predelu glave. Dete je zdravstveno zbrinuto, a protiv nastavnika je pokrenut disciplinski postupak i suspendovan je s posla, a o svemu je obaveštena i policija, potvrđeno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.