Napušteni pas ujeo dva  učenika u školskom dvorištu u Gabrovcu - deca puštena na kućno lečenje

Izvor: JuznaSrbija.info, 17.Apr.2024, 20:57

Napušteni pas ujeo dva učenika u školskom dvorištu u Gabrovcu - deca puštena na kućno lečenje

U školskom dvorištu Osnovne škole "Branko Radičević" u Gabrovcu, nedaleko od Niša, došlo je do incidenta kada je napušteni pas rase "Kane korso" napao dvoje učenika. Incident se dogodio nakon što je pas ostavljen-napušten u ovom naselju pre petnaestak dana.
Dvoje učenika, petog i trećeg razreda, zadobili su povrede i brzo su zbrinuti od strane medicinskih službi. Prema saopštenju Klinike za dečiju hirurgiju i ortopediju UKC Niš, povrede su površinske prirode, te su deca nakon pregleda i terapije puštena na kućno lečenje.
Direktorka škole, Glorija Radojčić, potvrdila je da je dečak petog razreda zadobio povredu prsta, dok je devojčica trećeg razreda povredila obe ruke. Srećom,...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na JuznaSrbija.info...






Povezane vesti

"KUČE JE ZGRABILO ZUBIMA I NIJE JE PUŠTALO" Roditelji devojčice koju je izujedao pas kod Niša: "Užasava nas ta pomisao da je mogla da nastrada.."

Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 08:38

Nakon pregleda i previjanja rana na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu dvoje učenika škole „Branko Radičević u Gabrovcu koje je juče u toku prepodneva ujeo napušteni pas rase kane korso otpušteni su na kućno lečenje, ali su i deca i njihovi roditelji i dalje u šoku zbog onoga...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JuznaSrbija.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JuznaSrbija.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.