Izvor: Blic, 18.Apr.2024, 08:38

"KUČE JE ZGRABILO ZUBIMA I NIJE JE PUŠTALO" Roditelji devojčice koju je izujedao pas kod Niša: "Užasava nas ta pomisao da je mogla da nastrada.."

Nakon pregleda i previjanja rana na Klinici za dečiju hirurgiju i ortopediju u Nišu dvoje učenika škole „Branko Radičević u Gabrovcu koje je juče u toku prepodneva ujeo napušteni pas rase kane korso otpušteni su na kućno lečenje, ali su i deca i njihovi roditelji i dalje u šoku zbog onoga što se dogodilo.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PAS IZ ČISTA MIRA NAPAO DETE Horor u Nišu! Devojčicu izujedao kane korso, roditelji užasnuti: "Sva deca su vrištala i plakala"

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2024

Roditelji desetogodišnje devojčice kažu da je njihova ćerka zadobila duboku ranu na ruci, koja ne može da se ušije, već mora da se previja da bi zarasla.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.