Napadnut poslanik Skupštine Srbije u Kosovskoj Mitrovici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2017, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napadnut poslanik Skupštine Srbije u Kosovskoj Mitrovici!

Motiv napada za sada je nepoznat!

U Kosovskoj Mitrovici večeras je fizički napadnut poslanik skupštine Srbije B.T. koji je tom prilikom zadobio lakše povrede, izjavio je regionalni šef operative policije na KiM, Željko Bojić.

Incident se, kako je rekao Bojić, dogodio oko 20:40 u ulici Tanaska Rajića, kada su dva maskirana lica sa fantomkama na glavi zaustavila vozilo kojim je upravljao B.T., napala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga i nanela mu lakše povrede u predelu glave.

Poslanik B.T. se nalazio u putničkom automobilu marke "audi" sa NS registarskim tablicama.

Njemu je ukazana pomoć u Kliničko bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je direktor ove ustanove dr Milan Ivanović koji je rekao da pacijent nije zadržan na daljem lečenju.

- Zadobio je udarac u vilicu, povrede su sanirane i on je pušten nakon toga - dodao je Ivanović.

Motiv napada za sada je nepoznat.
Pogledaj vesti o: Audi,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Napadnut poslanik Skupštine Srbije

Izvor: Mondo, 27.Jan.2017

U Kosovskoj Mitrovici fizički je napadnut poslanik Skupštine Srbije Bojan Torbica. Poslanik je lakše povređen...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Kako prenosi "Kurir", napadnut je narodni poslanik i predsednik Pokrajinskog odbora Pokreta socijalista iz Novog Sada Bojan Torbica...Incident se, kako...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.