NESTALA pevačica Dunja Ilić nakon incidenta gubi joj se svaki trag, njeni najbliži apeluju na javnost Pomozite ljudi, molim vas

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2023, 16:02

NESTALA pevačica Dunja Ilić nakon incidenta gubi joj se svaki trag, njeni najbliži apeluju na javnost "Pomozite ljudi, molim vas"

Pevačica Dunja Ilić dospela je u žižu javnosti kada je pre nekoliko dana nasrnula na majku usred žučne rasprave. Ona je tada pokušavala da se opravda da ju je prvo ona napala, a sada je u medije dospela informacija da je nestala bez traga pre tri dana.

Kontraverzna bivša pevačica Dunja Ilić, sada Ajla Begović, se do pre par dana javno obračunavala sa članovima porodice sa kojima je bila u sukobu oko nasledstva, a sada joj se gubi svaki trag.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona je, prema svom priznanju, ujela sopstvenu majku za ruku, a zatim je iznela čitav niz optužbi na račun Milana Stankovića u kojima je navodila i navodno iskorišćavanje maloletnika.

Ona se, navodno, nikome nije javila na telefon, a od 24. novembra nije podelila ništa na društvenim mrežama, što ne liči na nju.

Ipak, postoje navodi da društvena mreža "X", vrvi od apela da se pronađe nekadašnja pevačica, i to od strane komšinice njene majke:

- Pratioci i mlada deco, molim vas, Dunja je jako loše. Mesecima maltretira majku. Zbog nje je pre nekoliko meseci Mira prodala stan. Stalno se čuju urlici i zapomaganje iz stana. Molimo sve koji znaju nešto o njoj da nam jave. Navodno se krije u nekom stanu ili hostelu. Pomozite, molim vas. Pišite mom sinu - objava je na ovoj društvenoj mreži.

Podsetimo, Ilićeva je ostavila svoje pratioce u šoku, kada je na Instagramu otkrila da je imala fizički okršaj sa svojom majkom koju je tom prilikom i ugrizla za ruku. Ona se nakon toga oglasila i otkrila zbog čega ima problem sa porodicom.

- Advokat mi je rekao da mami i bratu dam po dvadeset odsto nasledstva koje mi je otac ostavio i da ostatak ostavim sebi jer je to bila tatina želja. Kada sam joj to rekla, ona me je pogledala i rekla: Pi*** ti materina, ku*vo mala. Mene je to pogodilo, ja sam se zaletela na nju. Ona je otrčala u kuhinju uzela nož i isekla me po desnoj ruci, a ja sam nju ugrizla - rekla je Dunja za Blic dan.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.