Las Vegas: Jedna osoba ubijena, policajac u kritičnom stanju

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Jun.2020, 14:44

Las Vegas: Jedna osoba ubijena, policajac u kritičnom stanju

Jedna osoba preminula je poslije pucnjave, a jedan policajac je u kritičnom stanju nakon ranjavanja u odvojenim oružanim incindentima u Las Vegasu tokom protesta povodom smrti Džordža Flojda, saopštili su zvaničnici. Šerif Las Vegasa Džo Lombardo izjavio je da se prvi incident desio kada je policija pokušala da razbije veliku grupu koja ja protestovala ispred jednog hotela i kasina. Pripadnik policije je teško ranjen i sada je priključen na aparate za održavanje života u...
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Policija ubila napadača u Njujorku, incident nije povezan sa protestima

Izvor: RTS, 03.Jun.2020, 08:07

. Osumnjičeni za ranjavanje jednog muškarca ubijen je u razmeni vatre sa policajcima u njujorškoj četvrti Bruklin. U vatrenom okršaju, za koji zvaničnici kažu da nije povezan sa protestima zbog ubistva Džordža Flojda, ranjen je i jedan policajac.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.