Lalatović o incidentu u tunelu: Psovali mi decu, a u našu svlačionicu uleteo je kamen (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lalatović o incidentu u tunelu: Psovali mi decu, a u našu svlačionicu uleteo je kamen (VIDEO)

„Krivo mi je što se govori i piše o glupostima, a u drugi plan pada da smo imali u timu najmlađeg igrača u istoriji derbija“, kaže trener Crvene zvezde

Nenad Lalatović jeste opsovao, ali je to učinio u afektu i zato što je bio isprovociran. Bar tako tvrdi šef stručnog štaba Crvene zvezde koji je objasnio da su ružne reči izgovorene u kameru TV Arena sport zapravo odgovor navijaču >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Partizana koji ga je po završetku 147. večitog derbija žestoko izvređao.

Žao mi je što kamere nisu zabeležile kako mi navijač ili redar, ne znam tačno ko je, uzvikuje: „Nenade Lalatoviću, je… li ti mrtvu decu”. Ono što sam rekao više sam izgovorio za sebe, niko drugi osim mene i novinara u tom trenutku nije mogao da čuje“, objasnio je Lalatović u razgovor za Sportski žurnal.

Trener Crvene zvezde objasnio je da incident u tunelu, nije jedina neprijatnost koju je ekipa sa Marakane doživela u Humskoj 1, pa su nemile scene zabeležene i na prakingu.

U svlačionicu nam je uleteo kamen, redar je šutnuo mog igrača..- Krivo mi je što se govori i piše o glupostima, a u drugi plan pada da smo imali u timu najmlađeg igrača u istoriji derbija. Igrali smo, izgubili, idemo dalje“, rekao je Lalatović.



(FOTO: Star sport)
Pogledaj vesti o: Incident,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.