LUDILO SE NASTAVLJA! U Somboru zapaljena pekara Dva brata!

Izvor: 025info.rs, 16.Okt.2014, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDILO SE NASTAVLJA! U Somboru zapaljena pekara Dva brata!

U Somboru su noćas nepoznate osobe zapalile pekaru Dva brata koja je u vlasništvu Albanaca!

Pekara koja se nalazi u ulici Gruje Dedića je potpuno izgorela, nakon što je na nju bačen molotovljev koktel, a napominjemo da ovo nije prvi napad na vlasnike pekare Dva brata.

Naime, nakon jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova, ali i tokom 2008. godine, pojedinci su pozivali na bojkot pekara čiji su vlasnici Albanci.

Nedugo nakon tog >> Pročitaj celu vest na sajtu 025info.rs << incidenta, tadašnji predsednik opštine Sombor dr Jovan Slavković, kao i predstavnici Nevladinih organizacija i pojedinih stranaka, doručkovali su u pekari Dva brata.

Takođe, u maju 2010. godine nepoznata osoba je razbila kamenom staklo na kiosku Samostalne zanatske radnje Goranac, a potom ga zapalila.

Podsećamo, nepoznata osoba je u utorak odmah nakon meča Srbija-Albanija razbila staklo na pekari David u Apatinu koja je u vlasništvu Mateja Kajtazija (pročitajte OVDE).

Glavni i odgovorni urednik

email: rajko@025info.rs
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na 025info.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Napadi na Albanace: Zapaljena pekara u Somboru, bacili bombu na radnju u Staroj Pazovi

Izvor: Blic, 16.Okt.2014

Nepoznate osobe napale su sinoć pekare u Staroj Pazovi i Somboru čiji su vlasnici Albanci...Aslan Balija, koji se "Blicu" predstavio kao vlasnik pekare "Milenijum as" u Staroj Pazovi, izjavio je da je njegova radnja napdnuta noćas oko jedan sat posle ponoći...- Jedan od napadača je iz automatskog...

Nastavak na Blic...

Gorele dve albanske pekare u Somboru! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 16.Okt.2014

Napad se dogodio između 1 i 2 u jutarnjim časovima, kad je pekara u Somboru je potpuno izgorela, nakon što je na nju bačen molotovljev koktel. Druga pekara je napadnuta gotovo u isto vreme..Nepoznate osobe noćas su zapalile dve pekare čiji su vlasnici Albanci – jednu u Somboru, drugu u Staroj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 025info.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 025info.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.