Izvor: Danas, 19.Jun.2023, 13:38

Kolika kazna preti direktoru Telekoma koji se sumnjiči da je učestvovao u incidentu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana?

Protiv Draška Markovića, izvršnog direktora za ljudske resurse kompanije Telekom Srbija po svemu sudeći biće podneta krivična prijava za nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.
Pogledaj vesti o: Incident,   Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Ko je direktor Telekoma Draško Marković, koji je pljuvao igrače Partizana?

Izvor: Danas, 19.Jun.2023

Izvršni direktor Telekoma zadužen za ljudske resurse Draško Marković bio je u prvom redu na utakmici Crvene zvezde i Partizana u hali "Aleksandar Nikolić" i bio je jedan od najžustrijih među onima koji su napadali igrače Partizana dok su se oni zagrevali, vidi se na snimcima s društvenih mreža,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.