Kamenovana kuća porodice Petronijević kod Kosovske Mitrovice

Izvor: Kurir, 28.Nov.2012, 01:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamenovana kuća porodice Petronijević kod Kosovske Mitrovice

KOSOVSKA MITROVICA - Nekoliko Albanaca kamenovalo je u utorak veče porodičnu kuću Rada Petronijevića u mešovitom selu Suvi Do kod Kosovske Mitrovice.

Incident se dogodio oko 22 sata, a u njemu je učestvovala "veća grupa" Albanaca.

Na kući su polomljena stakla, a u incidentu nema povređenih iako je tokom napada u kući bilo petoro članova porodice Petronijević, među kojima troje dece.

"Ovo je još jedan u nizu napada na Srbe u Suvom Dolu", rekli su meštani novinarima.

Porodici Petronijević su i ranije kamenovali kuću.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Grupa Albanaca kamenovala kuću Srbina

Izvor: Vesti-online.com, 28.Nov.2012

Nekoliko Albanaca kamenovalo je porodičnu kuću Rada Petronijevića u mešovitom selu Suvi Do kod Kosovske Mitrovice...Kuća porodice Petronijević često na meti napadača..Kako je javila TV Most iz Zvečana incident se dogodio sinoć oko 22 sata, a u njemu je učestvovala "veća grupa" Albanaca. Na...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.