Ispovest majke dečaka koji je povređen na utakmici: Sin mi je rekao Uh, što me ubi i tada je videla krv

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2020, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispovest majke dečaka koji je povređen na utakmici: Sin mi je rekao "Uh, što me ubi" i tada je videla krv

Detalji sinoćnjeg incidenta.

- Dva, tri minuta pred kraj utakmice nešto je proletelo preko tribine. Sin je samo rekao: 'Uh, što me ubi'. Uhvatio se za glavu kao da se počeša na mestu koje ga je zabolelo i onda je video krv na ruci. Tek tada je zaplakao.

Ovim rečima opisuje dramatične trenutke V. D. majka osmogodišnjeg dečaka koji je sinoć pogođen flašom u glavu u toku finalnog meča između košarkaških klubova Partizan i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Crvena Zvezda u niškoj hali Čair.

Dečak je sa ocem pratio meč na istočnoj tribini hale "Čair", iza jednog od koševa, ispod semafora, u delu koji je "najmirniji", kada ga je u glavu pogodila flaša od vode zapremine 0,25 litara koja je doletela sa tribina.

- Suprug nije hteo da ga vodi na utakmicu, svestan potencijalnog rizika šta može biti, ali je dečak baš bio uporan. Ceo dan ga je moljakao: "Vodi me, vodi me" i na kraju je otac popustio i poveo ga kada je oko 20.20 časova pošao na utakmicu. Bili su iza koša, na istočnoj tribini, koji je najmirnijia, a pored njega je bio još jedan dečak sa kojim su gledali utakmicu, radovali se i navijali, kada ga je pogodila flaša. Sada je dobro, rana je ušivena, spremamo se da odemo na kontrolu, ali je moglo da bude mnogo gore da ga je recimo flaša pogodila u oko. Oko 90 odsto ljudi je došlo na utakmicu da bi gledali sportski događaj, ali se zbog onih 10 odsto dešavaju ovakve stvari - kaže majka dečaka.

Nakon zbrinjavanja rane u Klinikom centru u Nišu dečak je sinoć pušten na kućno lečenje. Prenoćio je kod kuće, a danas će sa radoiteljima otići na kontrolu kod lekara.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Adela Smajić, ćerka legende Partizana Admira Smajića
Pogledaj vesti o: Incident,   Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MUP: Policija traga za počiniocem incidenta na utakmici u Nišu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 17.Feb.2020

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije traga za počiniocem incidenta na sinoćnjoj utakmici finala košarkaškog Kupa Srbije u kom je povređena maloletna osoba na tribini niške hale Čair, rečeno je za Radio Slobodna Evropa (RSE) u MUP-u Srbije. U MUP-u kažu da rade na rasvetljavanju tog događaja...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.