Incident u Italiji, zapalio autobus kojim je vozio decu

Izvor: B92, 20.Mar.2019, 16:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident u Italiji, zapalio autobus kojim je vozio decu

Milano -- Jedna osoba je povređena u incidentu u Italiji, kada je vozač autobusa u kom su bili, rekao da izađu, polio unutrašnjost benzinom i zapalio vozilo.

Kako su saopštile italijanske vlasti, to se dogodilo na periferiji Milana na autoputu.

Italijanski mediji navode da je vozač autobusa koji je prevozio decu školskog uzrasta, Italijan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poreklom iz Senegala, odmah uhapšen. Motiv za napad, za sada nije poznat.

Motiv za napad, za sada nije poznat.

Kako navodi AP, 12-oro dece i dvoje odraslih prevezeno je u bolnicu, ali su vlasti prijavile da je samo jedna osoba povređena. Prema navodima italijanske agencije ANSA, u autobusu se nalazilo oko 50-oro dece iz okruga Kremona, koji pripada regiji Lombardija.

Na objavljenom video snimku vide se vatrogasci kako gase požar, koji je u potpunosti progutao autobus, ostavivši za sobom samo ugljenisani metalni okvir. Jedan zvaničnik rekao je za Skaj TG24 da su deca srednjoškolskog uzrasta obavestila zvaničnike o podmetanju pažara.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač oteo autobus sa đacima u Italiji i zapalio ga

Izvor: B92, 20.Mar.2019

Milano -- Vozač školskog autobusa u Italiji oteo je 51 učenika i njihove pratioce, vozio ih sat vremena, a pošto je naišao na policijsku blokadu zapalio je autobus...Policajci su polomili staklo na zadnjim vratima autobusa i izveli sve putnike bez ozbiljnih povreda pre nego što je vozilo uništeno...

Nastavak na B92...

VIDEO: Zapalio autobus kojim je vozio decu

Izvor: Radio 021, 21.Mar.2019, 08:24

Jedna osoba je povređena u incidentu u Italiji, kada je vozač autobusa u kom su bili, rekao da izađu, polio unutrašnjost benzinom i zapalio vozilo...Kako su saopštile italijanske vlasti, to se dogodilo na periferiji Milana na autoputu...Italijanski mediji navode da je vozač autobusa koji je prevozio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.