Izvor: Radio 021, 21.Mar.2019, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Zapalio autobus kojim je vozio decu

Jedna osoba je povređena u incidentu u Italiji, kada je vozač autobusa u kom su bili, rekao da izađu, polio unutrašnjost benzinom i zapalio vozilo.

Kako su saopštile italijanske vlasti, to se dogodilo na periferiji Milana na autoputu.

Italijanski mediji navode da je vozač autobusa koji je prevozio decu školskog uzrasta, Italijan poreklom iz Senegala, odmah uhapšen. Motiv napada nije poznat.

Kako navodi AP, 12-oro dece i dvoje odraslih prevezeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je u bolnicu, ali su vlasti prijavile da je samo jedna osoba povređena. Prema navodima italijanske agencije ANSA, u autobusu se nalazilo oko 50-oro dece iz okruga Kremona, koji pripada regiji Lombardija.

Na objavljenom video snimku vide se vatrogasci kako gase požar, koji je u potpunosti progutao autobus, ostavivši za sobom samo ugljenisani metalni okvir. Jedan zvaničnik rekao je za Skaj TG24 da su deca srednjoškolskog uzrasta obavestila zvaničnike o podmetanju pažara.



Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.