Incident na debati CIRSD, skandirali-napolje NATO fašisti

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2016, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na debati CIRSD, skandirali-napolje NATO fašisti

Nekoliko mladića izazvalo je večeras incident na debati CIRSD o američkoj spoljnoj politici koju moderira Vuk Jeremić, skandirajući "Napolje NATO fašisti".

Kako javlja reporter Tanjuga, obezbeđenje je vrlo brzo izvelo mladiće iz sale.

Nekoliko mladića koji su nosili majice nove komunisticke partije ušli su na skup u hotelu Metropol i prekinuli uvodnu reč koju je držao predsednik Centra za >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << održivi razvoj Vuk Jeremić uz povike "Napolje NATO fašisti" i "NATO ubice, marš iz Srbije".

Oni su skandirali ucesnicima skupa među kojima je i novi američki ambasador Kajl Skat.

Među gostima i učesnicima debate su i profesor sa Harvarda Džozef Naj, dekan "Flečer" škole za pravo i diplopmastiju Džejms Stavridis, predsednik vašingtonskog Centra za novu američku berzbednost Ričard Fontejn i bivši poljski šef diplomatije i ministar odbrane Radoslav Sikorski.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.