Incident na debati CIRSD-a, skandirali napolje NATO fašisti

Izvor: RTS, 11.Feb.2016, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Incident na debati CIRSD-a, skandirali "napolje NATO fašisti"

Mladići u majicama nove komunističke partije ušli su na skup u hotelu "Metropol" i prekinuli uvodnu reč koju je držao predsednik Centra za održivi razvoj Vuk Jeremić uz povike "Napolje NATO fašisti" i "NATO ubice, marš iz Srbije".
Nekoliko mladića izazvalo je večeras incident >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na debati CIRSD-a o američkoj spoljnoj politici koju moderira Vuk Jeremić, skandirajući "Napolje NATO fašisti".

Kako javlja reporter Tanjuga, obezbeđenje je vrlo brzo izvelo mladiće iz sale.
Oni su skandirali učesnicima skupa među kojima je i novi američki ambasador Kajl Skot.
Među gostima i učesnicima debate su i profesor sa Harvarda Džozef Naj, dekan "Flečer" škole za pravo i diplopmastiju Džejms Stavridis, predsednik vašingtonskog Centra za novu američku bezbednost Ričard Fontejn i bivši poljski šef diplomatije i ministar odbrane Radoslav Sikorski.
Pogledaj vesti o: NATO skup

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

INCIDENT! Upali na skup o SAD, vikali NATO fašisti

Izvor: Mondo, 11.Feb.2016

Nekoliko mladih ljudi izazvalo je večeras incident na debati CIRSD o američkoj spoljnoj politici koju moderira Vuk Jeremić, skandirajući "Napolje NATO fašisti"...Obezbeđenje je vrlo brzo izvelo mladiće i devojku iz sale...Mladi su nosili majice nove komunističke partije na kojima je pisalo "NKPJ...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.