Izvor: Luftika.rs, 11.Maj.2020, 23:46

Incident ispred Skupštine: Muškarac udario ženu, reagovala žandarmerija (VIDEO)

Večeras su se ispred Skupštine Srbije okupile pristalice Srpske napredne stranke i opozicije kako bi pružili podršku poslanicima koji štrajkuju glađu.
Među okupljenima je došlo do incidenta, kada je muškarac za kojeg se na društvenim mrežama piše da je pristalica SNS udario aktivistkinju DS.
Odmah su reagovali okupljeni, kao i Žandarmerija, >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << i nasilnik je uhapšen.
Predsedniče @avucic,
Zaustavite tenzije koje kreirate i koje mogu dovesti do sukoba.
Ministre @NesaStefanovic,
Da li je uhapšen aktivista sa snimka koji je nokautirao ženu? pic.twitter.com/nVcMM7mX5E
— Vuk Velebit (@vukvelebit) May 11, 2020

Poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić rekla je da, na molbu predsednika Srbije i lidera partije Aleksandra Vučića, prekida štrajk glađu. Šef poslaničke grupe SNS-a Aleksandar Martinović od štrajka ispred Skupštine ne odustaje, kao ni Boško Obradović iz Dveri.
– Ja ostajem na stepeništu do ponoći, potom idem u svoju kancelariju, na par sati i ujutro sam opet na stepeništu. Želim mir, pomirenje I to što sam držao zastavu bila je poruka da želim da se svi objedinimo oko to zastave – rekao je Obradović.
Od protesta je ranije odustao samostalni poslanik Miladin Ševarlić koji je prvi i započeo štrajk isped Skupštine.
Vučićevo obraćanje naciji: Izbori 21. juna, molim vas za samo 2 stvari

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

Incident ispred Skupštine, uhapšen muškarac: Udario aktivistkinju DS na protestu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020, 00:04

Odmah su reagovali okupljeni, kao i Žandarmerija, i nasilnik je uhapšen TOKOM protesta ispred skupštine, gde su bile pristalice SNS sa jedne i opozicije sa sdruge strane, desio se incident. Naime, u jednom trenutku muškarac je nasrnuo na ženu i udario je. Odmah su reagovali...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.