INCIDENT na saopštavanju rezultata u BIH: Majka mi je umrla, zašto to radite?! SVE PREKINUTO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2018, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT na saopštavanju rezultata u BIH: Majka mi je umrla, zašto to radite?! SVE PREKINUTO! (VIDEO)

Utvrđuje se odgovornost

Građanin Fadil Ćerimagić obratio se večeras na konferenciji za novinare Centralne izborne komisije BiH tražeći od nadležnih odgovor na pitanje zbog čega je njegova majka na biračkom spisku poslednjih 11 godina, iako je umrla.

(UŽIVO) IZBORI U BiH: Obrađeno 73,97 odsto biračkih mesta, Dodik je osvojio 263.036, glasalo 53,26 odsto birača

Ćerimagića su izbacili iz zgrade Parlamenta BiH jer, kako su rekli iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obezbeđenja, nije novinar.

- Došao sam na konferenciju jer već duže vreme pokušavam da dođem do njih. Slali su me opštinskim komisijama da ja izbrišem majku. Nisam ja pravio listu, nisam ja njihov član. Majka je umrla pre 11 godina, ja sam to prijavio, a od mene traže da hodam. Ja imam umrli list, a svake izbore je na listi. Ovo je uvreda za mene - rekao je Ćerimagić.

Njegova majka već 11 godina "glasa" na biračkom mestu na Mejtašu 2.

Ostale vesti o izborima u BiH možete pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZAPLAKAO KAD SU GA IZBACILI IZ CIK U SARAJEVU JER JE IMAO PITANJE: Mrtvu majku 11 godina ne mogu da skinem s biračkog spiska, jel' neko glasao u njeno ime?! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018, 09:09

Konferenciju za novinare Centralne izborne komisije u Sarajevu obeležio je skandal kad je Fadil Ćerimagić, istina ne novinar nego građanin koji ima veliki problem, izbačen jer je tražio odgovor na pitanje zašto je njegova pokojna majka, koja je preminula još pre 11 godina, i dalje na biračkom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.