ZAPLAKAO KAD SU GA IZBACILI IZ CIK U SARAJEVU JER JE IMAO PITANJE: Mrtvu majku 11 godina ne mogu da skinem s biračkog spiska, jel neko glasao u njeno ime?! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 08.Okt.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPLAKAO KAD SU GA IZBACILI IZ CIK U SARAJEVU JER JE IMAO PITANJE: Mrtvu majku 11 godina ne mogu da skinem s biračkog spiska, jel' neko glasao u njeno ime?! (VIDEO)

Konferenciju za novinare Centralne izborne komisije u Sarajevu obeležio je skandal kad je Fadil Ćerimagić, istina ne novinar nego građanin koji ima veliki problem, izbačen jer je tražio odgovor na pitanje zašto je njegova pokojna majka, koja je preminula još pre 11 godina, i dalje na biračkom spisku.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.