INCIDENT na koncertu Dina Merlina - HITNA POMOĆ odmah reagovala, ovo su detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2023, 02:22

INCIDENT na koncertu Dina Merlina - HITNA POMOĆ odmah reagovala, ovo su detalji

Tokom trećeg, od ukupno četiri zakazana, Merlinovog koncerta jednoj gospođi iz publike je pozlilo. Ekipa je počela da se probija kroz masu kako bi joj ukazali medicinsku pomoć, nakon čega su je i izveli na vazduh.

Pevač Dino Merlin večeras je održao treći po redu koncert, od četiri zakazana, u beogradskoj Štark areni. Kao i prethodne dve večeri, pevač je, na početku koncerta, osmehom pozdravio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publiku, a potom je zapevao hit "Da šutiš" koji je publika pevala s njim uglas.

Međutim, u toku koncerta je, kako prenose domaći mediji, nekome pozlilo iz publike, ekipa Hitne pomoći odmah reagovala i pružila medicinsku pomoć.

Gospođu su izveli iz Arene, ne bi li joj pružili pomoć, dok je Merlinov koncert nastavljen bez prekidanja, za sada nije poznato u kakvom je stanju starija gospođa.

Kako su kasnije jednom reporteru rekli iz ekipe Hitne pomoći koja se nalazi na koncertu, žena je izvedena na vazduh, doneta joj je voda i sve je u najboljem redu.

Podsetimo, posle dve večeri i Čolinog gostovanja koji je druge večeri izazvao haos, Dino je i za večeras publici pripremio pravo iznenađenje.

Iako je u beogradskoj Areni bila prve večeri, popularna reperka Senidah koja je snimila i duet sa Merlinom, tek je večeras na scenu izašla kao gost.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.