INCIDENT U RUSKOM AVIONU: Putnik divljao i tražio da leti za Avganistan

Izvor: Večernje novosti, 22.Jan.2019, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT U RUSKOM AVIONU: Putnik divljao i tražio da leti za Avganistan

Avion "Aeroflota" promenio trasu iznad grada Jugurs. U njemu se nalazilo 69 putnika i sedam članova posade PUTNIČKI avion "Aeroflota" koji je leteo na liniji SU1515 iz Surguta u Moskvu, prinudno je sleteo u Hanti Mansijsku, zbog huliganskog ponašanja jednog od putnika, navodi se na sajtu Flightradar.Prema rečima izvora Sputnjika, razlog sletanja je zahtev jednog od putnika.Pročitajte još: DRAMA I NEVERICA U KARDIFU: >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Nestao avion s najskupljim pojačanjem u istoriji kluba - Putnik koji se smatra krivcem za prinudno sletanje se zove Pavel, i ima 41 godinu - rekao je sagovornik agencije. Posada aviona je uspela da ubedi putnika da se sleti u Hanti Mansijsku radi uzimanja goriva. On je već savladan.Avion je promenio trasu iznad grada Jugurs. U njemu se nalazilo 69 putnika i sedam članova posade.Ranije su mediji javili da je jedan od putnika naoružan i da je tražio da promeni trasu leta i krene u Avganistan.(rs.sputniknews.com)
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog huliganskog ponašanja putnika avion za Moskvu prinudno sletio u Hanti Mansijsku

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jan.2019

MOSKVA - Putnički avion "Aeroflota" koji je letio na liniji SU1515 iz Surguta u Moskvu, prinudno je sletio u Hanti Mansijsku, zbog huliganskog ponašanja jednog od putnika, navodi se na sajtu Flightradar.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putnik koji je pokušao oteti ruski avion uhapšen

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Jan.2019

Putnika koji je tražio od aviona Aeroflota na letu od sibirskog grada Surgut prema Moskvi da skrene u Afganistan, uhapsili su pripadnici specijalnih ruskih snaga. Avion je prinudno sletio u Hanti-Mansijsk u središnjem dijelu Rusije. U avionu se nalazilo 69 putnika i sedam članova posade. Nitko nije...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.