INCIDENT Profesora stezao za vrat zbog ćerkinog mobilnog telefona?

Izvor: Blic, 20.Mar.2017, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT Profesora stezao za vrat zbog ćerkinog mobilnog telefona?

Zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje Dejan Anić (45) iz Aranđelovca je uhapšen i u pritvoru je od 18. marta ove godine.

Policija je privela napadača, i on je priveden tužiocu, koji mu je odredio pritvor. Nasilje je prijavio profesor Miloš Petrović, nakon čega je reagovala policija.

I pored toga što iz aranđelovačkog tužilaštva ne mogu da se dobiju detaljnije informacije, jer je istraga u toku, nezvanično se zna da je incident nastao kada je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << učenici osmog razreda Osnovne škole “Milan Ilić Čiča” profesor oduzeo mobilni telefon u toku časa.

Šta se dalje događalo, za sada se samo nagađa…

Direktor škole Siniša Jovanović kaže da se sve dogodilo na Dan žena, 8. marta, kada je dobio poziv od kolege Petrovića.

- Pozvao me je, i došao sam u školu, video sam da mu je vrat crven… Otišli smo do Hitne pomoći. Slučaj je prijavljen policiji. Kolega je odličan profesor i korektan čovek, bio je na bolovanju, a od utorka je počeo da radi - kaže Siniša Jovanović.
Pogledaj vesti o: Incident,   Osmi mart

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.