INCIDENT NA TOPČIDERSKOM GROBLJU: Obilazila porodičnu grobnicu, metak joj proleteo pored glave

Izvor: Kurir, 19.Avg.2015, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

INCIDENT NA TOPČIDERSKOM GROBLJU: Obilazila porodičnu grobnicu, metak joj proleteo pored glave

Ona je o ovom slučaju obavestila i područnu stanicu policije. A ovo nije usamljeni slučaj, jer su nam se građani i ranije žalili na zvuke rafala koji se ispaljuju u obližnjoj streljani, navode iz Pogrebnom preduzeću

BEOGRAD - Jedna Beograđanka doživela je neverovatnu situaciju juče na Topčiderskom groblju kada joj je pored glave proleteo metak!

"Na Topčiderskom groblju u Beogradu je našoj sugrađanki, prilikom posete porodičnom grobu, proleteo metak pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << glave u ponedeljak 18. avgusta", saopštili su iz JKP "Pogrebne usluge".

Kako kažu u "Pogrebnom" ogorčena sugrađanka rekla im je da joj se ovakav incident dešava već drugi put, prenosi Blic.

"Ona je o ovom slučaju obavestila i područnu stanicu policije. A ovo nije usamljeni slučaj, jer su nam se građani i ranije žalili na zvuke rafala koji se ispaljuju u obližnjoj streljani "Careva ćuprija"", kažu u ovom preduzeću.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.