UŽAS NA GROBLJU Ženi proleteo metak pored glave dok je obilazila porodičnu grobnicu

Izvor: Blic, 19.Avg.2015, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS NA GROBLJU Ženi proleteo metak pored glave dok je obilazila porodičnu grobnicu

Jedna Beograđanka doživela je neverovatnu situaciju juče na Topčiderskom groblju kada joj je pored glave proleteo metak!

- Dana 18.08.2015. godine na Topčiderskom groblju u Beogradu je našoj sugrađanki, prilikom posete porodičnom grobu, proleteo metak pored glave - saopštili su iz JKP "Pogrebne usluge".

Kako kažu u "Pogrebnom" ogorčena sugrađanka rekla im je da joj se ovakav incident dešava već drugi put!

- Ona je o ovom slučaju obavestila >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i područnu stanicu policije. A ovo nije usamljeni slučaj, jer su nam se građani i ranije žalili na zvuke rafala koji se ispaljuju u obližnjoj streljani "Careva ćuprija" - kažu u ovom preduzeću.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

INCIDENT NA TOPČIDERSKOM GROBLJU: Obilazila porodičnu grobnicu, metak joj proleteo pored glave

Izvor: Kurir, 19.Avg.2015

Ona je o ovom slučaju obavestila i područnu stanicu policije. A ovo nije usamljeni slučaj, jer su nam se građani i ranije žalili na zvuke rafala koji se ispaljuju u obližnjoj streljani, navode iz Pogrebnom preduzeću..BEOGRAD - Jedna Beograđanka doživela je neverovatnu situaciju juče na Topčiderskom...

Nastavak na Kurir...

Užas: Ženi proleteo metak pored glave dok je obilazila porodičnu grobnicu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2015

Jedna Beograđanka doživela je neverovatnu situaciju u utorak na Topčiderskom groblju kada joj je pored glave proleteo metak!..- Dana 18.08.2015. godine na Topčiderskom groblju u Beogradu je našoj sugrađanki, prilikom posete porodičnom grobu, proleteo metak pored glave - saopštili su iz JKP "Pogrebne...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.