Frustrirani De Rosi laktom nokautirao Srnu (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 09.Mar.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Frustrirani De Rosi laktom nokautirao Srnu (VIDEO)

Šahtjor je pobedio Romu u obe utakmice i potpuno zasluženo prošao u četvrtfinale Lige Šampiona. Ipak, revenš u Donjecku je možda mogao da ima i drugačiji epilog da je Borijelo postigao gol sa bele tačke pri rezultatu 1-0 za Ukrajince. Ipak, sve je već bilo rešeno u 41. minutu kada je Filip Mekse dobio drugi žuti karton.
Nekoliko minuta kasnije, bahati i frustrirani De Rosi je pokvareno udario Darija Srnu laktom u vilicu. Ipak, sudija Hauard Veb nije primetio ovaj incident, tako da je Daniele prošao bez ikakve opomene, a čak je i Hrvat dobio žuti karton zbog reakcije.
Zanimljivo da trener Šahtjora Mirčea Lučesku...

Nastavak na DupliPas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srna protiv Rome dobio prvo lakat u glavu, a potom i žuti karton /video/

Izvor: Blic, 09.Mar.2011

Šahtjor je novom pobedom (3:0) eliminisao Romu iz Lige šampiona, ali revanš meč osmine finala Darijo Srna neće pamtiti samo po dobru...Njega je prilično brutalno Danijele de Rosi udario laktom u lice, a zbog toga što je od sudije Haurda Veba, koji nije primetio taj incident, tražio kaznu - nju...

Nastavak na Blic...

Srna dobio lakat i karton (video)

Izvor: B92, 09.Mar.2011

Nije samo na duelu Barselone i Arsenala bilo kontroverznih odluka sudija...Bilo ih je i na duelu u Donjecku gde su igrali Šahtjor i Roma, a glavni sudija je bio Hauard Veb...U finišu prvog poluvremena kapiten vučice' Daniele De Rodi udario je laktom u lice kapitena domaćina Darija Srnu...Hrvatski...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.