EVO KAKO SE BRANIO MUŠKARAC KOJI JE ZOLJOM RAZNEO ZGRADU: Otkrio koliko je platio raketni bacač i kako ga je nabavio

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2023, 11:42

EVO KAKO SE BRANIO MUŠKARAC KOJI JE ZOLJOM RAZNEO ZGRADU: Otkrio koliko je platio raketni bacač i kako ga je nabavio

Sravnao zgradu sa zemljom

Inspektori kriminalističke policije brzom reakcijom i operativnim radom uspeli su da rasvetle incident u Platičevu kod Rume i uhapsili su muškarca (24), zbog sumnje da je projektilom iz zolje, razneo napuštenu zgradu u blizini Železničke stanice u tom mestu.

Uhapšen je i drugi muškarac (40) koji mu je prodao raketni bacač.

On je, navodno, priznao inspektorima da je za 2.000 dinara od poznanika kupio zolju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- On je rekao da nije imao nameru nikoga da povredi. Načuo je da jedan muškarac prodaje zolju, kontaktirao ga i za dve hiljade dinara kupio raketni bacač - kaže dobro obavešteni izvor.

Napominje da je muškarac policajcima otkrio i identitet osobe od koje je kupio oružje, nakon čega je uhapšen i drugi muškarac.

- Istragom će biti utvrdjeno poreklo zolje - dodaje on.

Da podsetimo, u četvrtak je policija u Rumi dobila anonimnu prijavu da je nepoznata muška osoba ispalila projektil iz raketnog bacača na napuštenu zgradu u Rumi.

Snažna eksplozija je odjeknula oko 14 sati, a napadač je uskoro uhapšen.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.