EP: Šešum žrtva navijača

Izvor: B92, 28.Jan.2012, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EP: Šešum žrtva "navijača"

Velika pobeda Srbije i plasman u finale Evropskog prvenstva proći će u senci incidenta koji se desio na poluvremenu meča sa Hrvatskom.

Ponovo su u centru pažnje naši "navijači", tačnije jedan, koji je flašom gađao slektora Hrvatske Slavka Golužu i igrača Ivana Balića, a pogodio u oko Žarka Šešuma.

Srpski reprezentativac je pogođen >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u oko, a selektor Srbije Veselin Vuković je potvrdio da će noć morati da provede u bolnici pošto mu je možda povređena rožnjača.

"Šešum je u bolnici na posmatranju i nadamo se da će biti dovoljne samo kapi da mu se oko oporavi i da ćemo ga već sutra imati na treningu", rekao je Vuković novinarima posle meča.

Veličanstvenu pobedu Srbije nad Hrvatskom bez incidenata (osim zviždanja himni rivalu) pratilo je više od 14.000 navijača u "Beogradskoj areni". Samo jedan od njih uspeo je da pokvari najveći uspeh u istoriji srpskog rukometa.

Srbija će u nedelju od 17.00 časova igrati u finalu Evropskog prvenstva protiv Danske koja je u prvom polufinalu nadigrala Španiju. "Orlovi" su u grupnoj fazi nadigrali Dance.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srpski navijači pogodili Šešuma u oko!?

Izvor: Sportal.rs, 28.Jan.2012

Na poluvremenu polufinalne utakmice Evropskog prvenstva između Srbije i Hrvatske, u momentu kada su se igrači i stručni štab dve selekcije uputili ka svlačionici, srpski navijači pokušali su da flašicom sa vodom pogode hrvatskog selektora Slavka Golužu i najboljeg igrača komšija...

Nastavak na Sportal.rs...

Šešum propušta finale EP

Izvor: B92, 28.Jan.2012

Rukometni reprezentativac Srbije Žarko Šešum neće moći da nastupi u finalu Evropskog prvenstva protiv Danske u nedelju u "Beogradskoj areni"...Šešum posle napada na nejga u Mađarskoj 2009..Šešum je u petak veče, na poluvremenu polufinalne utakmice protiv Hrvatske, pogođen u oko, kada je jedan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.